Kurssit

Rakkautta ja Rajoja -pentukurssi

Tapakasvatuskurssi kotikoirille. Ennaltaehkäiset ongelmia ja opit rakentamaan koirallesi turvalliset rajat. Opit myös luomaan pentuusi parhaan mahdollisen suhteen. Lue lisää!

RajatOn Rakkaus

Tämä kurssi sopii aivan kaikille, jotka haluavat oppia ohjaamaan koiraansa eleettömämmin ja entistä helpommin. Tällä kurssilla opit, kuinka asetat koirallesi reiluja rajoja ja kuinka kommunikoit koirasi kanssa paremmin. Lue lisää!

Perustottelevaisuus

Onko sinulla yli puolivuotias koira, jonka kanssa ei ole tehty vielä juurikaan paljoa tottelevaisuuden asioita? Tällä kurssilla pääsette mukavasti alkuun ja opitte perusjuttuja sivulletulosta seuraamiseen.

Tottelevaisuus jatkoryhmät

Koirakoille, joilla ihan perusasiat alkavat olla kunnossa tai käytynä on jo joku alustava kurssi kuten pentu- tai peruskurssi. Jaamme ryhmät tason mukaan.

Agility

Agilitystä löydät sekä alkeisryhmän, että pidemmällä oleville jatkoryhmän. Kouluttajana toimii taitava ja kannustava Sanna Rintala.

Nosework

Kiinnostaako Nosework? Voit lähteä mukaan minkä tasoisena tahansa, jokainen koirakko treenaa oman tasonsa mukaan yksilöllisesti. Tiesithän, että meillä on tarjolla myös ulkoetsintärata ja sisätilaetsintä. Kouluttajana Sanna Rintala.

Hoopers

Tervetuloa Hoopersin maailmaan! Voit tulla mukaan ilman pohjataitoja tai jo lajiin tutustuneena. Jokainen koirakko treenaa hallissa yksitellen oman tasonsa mukaan. Jos osaatte jo lajin saloja selkeästi enemmän, olet tervetullut osaavan Sanna Koreasalo-Ärölän valmennusryhmään.

Epävarmasta varmaksi

Omistatko epävarman tai aran koiran? Onko koirallasi meneillään murrosikä ja sen tuoma epävarmuus näkyy ja kuuluu? Tällä kurssilla opit ohjaamaan epävarmaa koiraa oikein. Tälle intensiivikurssille otetaan vain neljä koirakkoa kerrallaan. Lue lisää!

Hihnakäytöskurssi

Kiskooko koirasi hihnassa ja tuntuu huomaavan lenkillä kaiken muun, paitsi sinut? Katoavatko korvat ja jalatkaan eivät aina pysy maassa. Onko ilmassa myös jo pientä remmirähjäyksen poikasta? Tässä on oikea kurssi teille!

Häiriöt haltuun

Kaipaako koirasi harjoittelua häiriöiden alla ja sinä ohjaajana tukea ja opastusta tilanteissa, jotka kiihdyttävät koiraasi? Lue lisää!

Varmasti vapaana

Impulssikontrollin hallintaa vapaana. Turvaa tilanteet, joissa koirasi pääsee vahingossa vapaaksi tai paranna koiran hallintaa kytkemättä ollessa. Kurssi soveltuu hyvin jatkoksi Häiriöt haltuun -kurssille. Lue lisää!

Tarkkis

Tuntuuko, että on vaikea osallistua kurssille, koska koirasi ei osaa käyttäytyä tai on jopa todellinen häirikkö? Tälle kurssille toivotamme teidät tervetulleeksi juuri sellaisena kuin olette! Lue lisää! 

Näyttelykurssit

Sympaattinen ja rakastettava Sakke vetää uskomattoman suosittuja näyttelykurssejamme. Sopiva kurssi löytyy varmasti, olit sitten aloittelija tai kehien konkari.

TOKO

Tavoitteita TOKOn saralla? Klikkaa tästä!

Koiratanssi

Kiinnostaako koiratanssi, muttet tiedä mistä aloittaa tai kaipaat apua koreagrafiaan? Klikkaa tästä!

Rally-Toko

Jos etsit mahtavaa Rally-Toko ryhmää, kurkkaa tänne!

Manikyyrikurssi

Jännittääkö kynsienleikkuu sinua, koiraasi tai kenties teitä molempia? Manikyyrikurssilla opit leikkaamaan kynnet turvallisesti ja varmasti. Kurssi soveltuu myös koirille jotka tarvitsevat käsittelyharjoitusta. Ohjaajana Liisa Inomaa.

Omistajan mielentilavalmennus

Onko sinun vaikea löytää positiivisuutta lenkkeilyyn? Onko stressiä liikaa ja koira tuo sitä vain lisää? Onko sinulle haasteellista hallita mielentilaasi, vievätkö pelot, huolet tai ärsyynnys mielenrauhaa. Tässä on sinun kurssisi ❤. Lue lisää!


Kurssihinnasto

Muistathan, että meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!
Käytössä Edenred, Smartum ja E-passi.

Rakkautta ja Rajoja pennuille

5krt, seuraava alk. 6.6. klo 18.00
TÄYNNÄ

85€

Pentukurssi

5krt, seuraava alk. 11.6. klo 17.10

85€

Perustottelevaisuus

5krt, seuraava syksyllä

90€

Tottelevaisuus jatkoryhmät

5krt, seuraava alk. 3.6. klo 18.00

90€


Agility alkeiskurssi

4krt, seuraava syksyllä

105€

Agility jatkokurssi

6krt, seuraava syksyllä

135€

Nosework 

6krt, meneillään

135€

Hoopers 

5krt, seuraava alk. 3.6. klo 19.00

105€

Hoopers valmennusryhmä

6krt, seuraava syksyllä

139€


RajatOn Rakkaus

5krt, seuraava alk. 12.6. klo 19.30

90€

Epävarmasta varmaksi

5krt

135€

Hihnakäytöskurssi

3krt, seuraava alk. 10.6. klo 19.30
YKSI PERUUTUSPAIKKA 31.5. ALKAVAAN RYHMÄÄN!

45€

Häiriöt haltuun 

5krt, seuraava alk. 6.6. klo 19.15
KAKSI PAIKKAA

90€

Varmasti vapaana

5krt

105€

Tarkkis

4krt

135€


Kehäkuntoon - näyttelykurssi aloittelijoille

4krt, meneillään

60€

Huippuhandlaus - näyttelykurssi kokeneille

4krt, meneillään

60€

Manikyyrikurssi

2krt

39€

Omistajan mielentilavalmennus

6krt, alk. 27.5. klo 17.00
KAKSI PAIKKAA

105€